Minilening

Ex lease auto kopen

Ex lease auto kopen

Steeds meer consumenten willen tegenwoordig een ex lease auto kopen. Een ex lease auto heeft enorm veel voordelen tegen een willekeurige andere tweedehands auto, het is dan ook niet moeilijk te verklaren waarom steeds meer mensen interesse hebben in dergelijke auto’s. Een ex lease auto is in de meeste gevallen maar 3 tot 5 jaar in gebruikt geweest door een particulier of bedrijf, het betreffen dus vaak vrij jonge auto’s.

Voordelen ex lease auto

  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Auto’s van eerste eigenaar, gemiddeld 3 jaar jong
  • Volledig inzichtelijke onderhouds- en schadehistorie
  • Gunstige aanschafprijs
  • Dealeronderhouden
  • Om het jaar gratis opzeggen

Goedkope ex lease auto

Na het aflopen van het leasecontract hebben leasemaatschappijen in de meeste gevallen helemaal niets meer aan het voertuig, daarom worden ze vaak tegen zeer lage prijzen aangeboden. De meeste leasemaatschappijen bieden op hun website een formulier aan waarbij u een aantal eisen door kunt geven die u aan het voertuig hebt. Op het moment dat de lesematschappij dan een lease auto beschikbaar heeft, dan krijgt u hier automatisch bericht van. Bij het kopen van een ex lease auto weet u in ieder geval altijd dat u een voertuig van goede kwaliteit koopt, tenslotte is ook het hele verleden van het voertuig bij de aanschaf bekend.

Ex lease auto verkopen

Als u een aantal jaren een ex lease auto hebt gehad en u wilt deze daarna weer verkopen, dan hebt u daar in de meeste gevallen helemaal geen problemen mee. Op het moment dat de auto uit het leasecontract komt, heeft deze een leeftijd van ongeveer 3 jaar oud. Op het moment dat u dan bijvoorbeeld 3 jaar zelf in de auto zou rijden, dan hebt u een voertuig van in totaal 6 jaar oud. U kunt in dat geval een erg jong voertuig met een duidelijk verleden verkopen. Een ex lease auto verkopen is dus absoluut niet moeilijk!